Monday, September 16, 2013

Kohustuslik Kirjandus

JÄRGNEV NIMEKIRI ON KOOSTATUD mõningatest kirjanduse põhiprogrammis vähe mainitud HUVITAVATEST AUTORITEST, AGA KA ÕPETAJA LEMMIKUTEST LÄHTUVALT. SIISKI ON EELKÕIGE MÕELDUD SELLELE, ET TEOSED JA AUTORID PUUDUTAKSID EKSAMIKIRJANDI JAOKS VAJALIKKE PROBLEEME JA TEEMASID, seega inimelu eesmärgid, kaotus-võit, armastus, eneseväärikus, kriisisituatsioonid, kaptlalimaailm ja inimene, eneseleidmine, usk, filosoofia... VAATA KA EKSAMIKIRJANDITE TEEMAVALDKONNAD lisalehtedelt. Ameerika Scott Fitzgerald – “Suur Gatsby”, “Sume on öö”: rahamaailm, armastus, normaalne-ebanormaalne, südametunnistus, eneseohverdus, eesmärgid, moraal. Theodore Dreiser – “Õde Carrie”, „Ameerika tragöödia”: sama + kõikide võimaluste maa, kas kõik on müügiks?, kuidas jääda iseendaks ja saav utada ka edu – negatiivsed näited ka. John Steinbeck – “Vihakobarad” , “Me tusameelne talv” – narrimask vastandina eduootustele. Tõsised eetilised ja eksistentsiaalsed probleemid.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Prantsusmaa Emile Zola vt õpitut Romain Rolland - Ebaõigluse vastu, suurte tõeotsijate elulood, Tolstoi ideede propageerija (Beethoven, Michelangelo, Gandhi) . Teosed on huvitavad ja harivad. + “Colas Brengnon” – ülimalt elujaatav romaan, huumor + elu oma tõsiduses. Fr. Mouriac -- alistumine, kaastunne, inimese sisemaailma puhastumine, jumal ja inimene, armastus igas aspektis, t! ähenduses, suure vaimujõuga inimene vastandatud keskkonnale. “Therese Desqueryoux”, “Öö lõpp” W. S. Maugham - -“Kuu ja kuuepennine” – kunstnikuromaan - väga huvitav! Novellid ka senior pilot! Guy de Maupassant – “Ilus...If you want to get a full essay, ravish it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.